Prodajem dvosoban stan u Novom Sadu 40m2 sa pdv-om

Cijena

Po dogovoru

Stanje

Novo

Lokacija

Novi Sad

Kvadrata:  40 Struktura Dvosoban
Sprat:  2 Balkon: Da
Vrsta grijanja:  Centralno ( kalorimetri)

Fotogalerija

Detaljno

DIRETKNA PRODAJA   00 381 64 473 15 30

Za kupce prve nepokretnosti u Srbiji povrat PDV-a

Visok kvalitet gradnje

Odlična lokacija

Papiri uredni

tel 00 381 64 473 15 30

Na potezu između Novog naselja i Detelinare, nalazi se novi urbanistički blok i stambeno poslovni kompleks “Park Novi Residence”. U relativnoj blizini centra grada ali zasigurno bliže važnim objektima za život porodice a po vrhunskom kvalitetu gradnje i osećaju koji pruža savršeno mesto za život koje svojim stanarima pruža mnogo mogućnosti.

Ova mirna lokacija nudi osećaj privatnosti. Izlaz na Bulevar Evrope i blizina autoputa E-75, omogućava odličnu povezanost sa svim delovima Novog Sada dok neposredna blizina više osnovnih i srednjih škola, vrtića, prodavnica, hiper marketa, banka, apoteka, štedi vreme i pretvara ga u najdragoceniju stvar – vreme koje ćete provesti sa porodicom.

Potpunu privatnost i sigurnost ovom jedinstvenom stambeno poslovnom kompleksu pruža kontrolisani pristup 24/7, video nadzor i profesionalno održavanje. Zajedničko dvorište sa dečijim igralištem i zelenilom nalazi se u centralnom delu kompleksa, što stanarima dodatno pojačava osećaj sigurnosti i topline porodične zajednice.

Ostale nekretnine