O nama

SiM Nekretnine  Bijeljina                   +38765917199

SiM NS Nekretnine    Novi Sad      +381644731530                   

Radimo prodaju, kupovinu, izdavanje nekretnina i sve pravne poslove na teritoriji Bijeljine, BiH, Novi Sad, Srbije,CG Klijente pratimo od pronalaženja nekretnina koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama, prezentacije i obilaska nekretnina, provere statusa nekretnine u zemljišnim knjigama i katastru, pogodbe oko cene do zaključenja  notarskog ugovora o kupoprodaji kao i pravnu i profesionalnu podrsku do primopredaje nekretnine novom vlasniku.

Kupovina ili prodaja nekretnine se ubraja u ozbiljnije stresove sa kojima se većina ljudi susreće bar jednom u životu.
Posvetite se donošenju pravih odluka i ispunite svoje velike i male zelje, angažujuci profesionalce u koje imate poverenja vi ujedno i štedite.
Uštedite svoje vreme, oslobodite se nepotrebnog stresa i nikako ne rizikujte svoju imovinu.
Zbog toga mi i okupljamo neke od najiskusnijih i najpouzdanijih saradnika u oblasti prometa nepokretnosti koji su spremni da Vam omoguće punu koncentraciju na ispunjenje vaših želja i potreba.
Redovi, birokratija i gužve pred šalterima su naš problem.

Naša kuća ima saradnju sa većinom poslovnih banaka u kojima kupac može realizovati stambeni kredit po najpovoljnim uslovima.

ŽELITE DA PRODATE STAN?
Pozovite nas
ŽELITE DA KUPITE STAN?
Mi smo tu za vas
ŽELITE DA IZNAJMITE STAN?
Možete preko nas

Nudimo Vam najpovoljnije zastupanje u posredovanju u prometu nekretninama. Mi dobijamo pravo na posredovanje u prometu Vaše nekretnine za koju zajedno odredimo cenu i odredimo okvirni rok prodaje nekretnine.Vi dobijate najbolju i najefikasniju reklamu,oglasavanje ,prezntaciju,bez ikakvih troskova.Pribavljanje potrebni papira za prodaju nekretnine je takodje nasa briga.
Osobe koje kupuju ili iznajmljuju stan ili kucu, posredstvom nase agenicije nikad ne placaju troskove agenciji niti bilo kakve druge troškove.

 

 

Agenicija SiM NEKRETNINE postoji dugi niz godina u svom postajanju ima samo zadovoljne klijenete koji se u vise navrata obracaju nasoj agencije,kupe nekretninu preko nas,mi preuzmemo sve radnje oko uknjizbe,zatim izdaju nekretninu preko nas,pa kad dodje vreme da prodaju tu nekretninu opet su kod nas.U svojoj dugogodisnjoj praksi nismo imali nijedan sudski spor za nekretninu koja je prometovana preko nase agencije.